När du ska börja spela på hästar är det bra att ha en förståelse för grunderna. I början är det en god idé att ta lärdom av experter för att få matnyttig information. Att spela för mindre summor tills du har fått kläm på hur det fungerar är bra tills du vet hur allt fungerar.

Att spela på hästar är det många som tycker är både roligt och givande. Om du vill testa på att spela på hästar är ett tips att besöka https://www.cafebrasco.se/ som är ett av det största svenska ombuden för ATG och Svenska Spel. Deras butik är väldigt trevlig och de har bland annat en lounge där du kan testa på att spela. Det är en mysig och lugn miljö där du kan träffa andra människor som gillar att spela på hästar. Innan du lägger ditt första spel är det en bra idé att vara införstådd med vad det innebär. Det kan vara en bra idé att börja med små insatser och försöka ta lärdom av experter och på det sättet få erfarenheten du behöver. Experter inom trav lägger ner väldigt många timmar på att analysera och studera hästar, kuskar och lopp.

Hitta spelvärdiga hästar

Att spela på trav handlar mycket om långsiktighet. Ett sätt att tänka mer långsiktigt är att försöka spela på enbart spelvärdiga hästar. Att spela andelsspel kan vara en bra idé i början. Du har genom andelsspel möjlighet att med en mindre insats vinna stort. Dessutom är du en del i ett större spel där många kunniga oftast är delaktiga. Det gäller att ha en stor dos tålamod när det handlar om att spela på hästar. Det är sällan som du vinner en storvinst direkt. Det kan ta några år innan en del lyckas knipa åt sig en storvinst. Ha därför tålamod för när väl vinsten kommer är chansen stor att du blir rikligt belönad. Att titta på trav ofta även om du inte spelar är också en bra idé om du vill bli riktigt bra.